Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vertical Slice 22: «Δυσκολιότητα»

*
Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, αφού Ηλίας και Μάνος καταφέρνουν να τα πουν επιτέλους για το σύγχρονο ρόλο της δυσκολίας στο gaminng και μάλιστα χωρίς να ξεχάσουμε άλλα θέματα επικαιρότητα. Nintendo LABO VR έχουμε, Xbox Live σε iOS και Android έχουμε, κουβέντα για influencers έχουμε, γελάμε κάπως με την Gearbox, ρίχνουμε ζάρια για τελείως φανταστικές εξαγορές, προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη με το τοπίο του game streaming όπως αυτό φαίνεται ότι πάει να διαμορφωθεί κ.ά. Κάπου μέσα σε όλα αυτά βρίσκουμε μια γωνιά και για το Shenmue 3.

Σημείωση: Λόγω τεχνικού προβλήματος που ερευνάται ακόμη, μπορεί να μη λειτουργεί η απευθείας αναπαραγωγή από το embed. Λειτουργεί όμως η αναπαραγωγή με άνοιγμα σε άλλο παράθυρο ή σε άλλη καρτέλα ή και με download του αρχείου ήχου. Υπάρχουν τα σχετικά links ακριβώς κάτω από τον ενσωματωμένο audio player. Για την τιμή των όπλων τουλάχιστον.


Vertical Slice 22: «Δυσκολιότητα»
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*